Asteburu honetan Juniorrak Las Carreraseko lasterketara joan dira, eta azterketen eraginez hainbat baja eduki ditugu. Oso azkarra

eta gogorra izan zen lasterketa, eta Mikel Ezkurdiak soilik lortu zuen lasterketa bukatzea, 23. postu txalogarri batekin.

Kadeteei dagokienez, Igorreko lasterketa lehiatu zuten Igandean. Gure lasterkariei Nerea Iturriaga batu zitzaien lasterketa honetan.

Gure lasterkariak oso gogotsu aritu ziren lasterketa osoan zehar, Joseba Iturriaga batez ere. Hainbat aldiz saiatu ostean, azken biran ihes egitea lortu zuen, baina helmugatik 3km-ra tropel nagusiak harrapatu zuen, ihesaldia helmugara hel zedin Diegok eta Aitzolek egin zuten lana ez zen nahikoa izan. Joseba 14. helmugaratu zen, Aitzol 31. eta Diego 48. Lasterketa ona gure lasterkarientzat.

Este fin de semana los Junior acudían a la carrera de Las Carreras, debido a los exámenes tuvimos varias bajas. En una dura carrera donde se fue muy rápido solo Mikel Ezkurdia pudo finalizar la carrera en una meritoria 23º posición.

Por su parte los Cadetes disputaban la carrera de Igorre el domingo. A nuestros corredores se les unía Nerea Iturriaga para esta carrera. En una carrera nuestros corredores estuvieron muy activos toda la carrera, sobre todo Joseba Iturriaga que tras intentarlo varias veces consiguió escaparse en la última vuelta, pero a 3 km para meta fue neutralizado por el pelotón, no fue suficiente la colaboración por detrás de Diego y Aitzol para que fructificara la escapada. En meta Joseba finalmente fue el 14º, Aitzol el 31º y Diego 48º. Buena actuación de nuestros corredores. Clasificacion Igorre